Jump to content
Institute of Food Science and Biotechnology
Navigation
Search
Login
Deutsch
English
Themenbereiche
Institute
Mission
Departments
Technical Center
Research
Research Priorities
Research Projects
Studies
Bachelor's
Master’s
Doctorates
News
Lectures and conferences
Picture galleries
Annual Reports (only available in German)
Institute Flyer
Contact
Post address
Directions
Search
Search
People Search
Username
Password
Keep me logged in
Login
Startpage
Organization
Thermoresistenz und Phagenvermehrung
Publication Type
Lecture
Authors
Dogan, Z.; Hinrichs, J.
Year of publication
2007
Editor
FG Lebensmittel tierischer Herkunft
Conference name
Sitzung des Projektbegleitenden Ausschusses des AiF-Projekts 14339 N: Erhöhte Prozesssicherheit durch an das Suspensionsmedium adaptierte thermische Inaktivierung von Bakteriophagen
Conference location
Nienburg/Weser
Conference date
01.10.2007
Involved persons
Dr. rer. nat. Zeynep Atamer
Prof. Dr.-Ing. habil. Jörg Hinrichs
Involved institutions
Soft Matter Science and Dairy Technology
Projects in the course of the publication
Erhöhte Prozesssicherheit durch eine an das Suspensionsmedium adaptierte thermische Inaktivierung von Bakteriophagen