Jump to content
Logo University of Hohenheim
Institute of Food Science and Biotechnology
Navigation Search Login DeutschEnglish
Themenbereiche
  • Institute
    • Mission
    • Departments
    • Technical Center
  • Research
    • Research Priorities
    • Research Projects
  • Studies
    • Bachelor's
    • Master’s
    • Doctorates
  • News
    • Lectures and conferences
    • Picture galleries
    • Annual Reports (only available in German)
    • Institute Flyer
  • Contact
    • Post address
    • Directions
People Search
  1. Startpage
  2. Organization

Heat treatment of milk and milk products

Publication Type
Lecture
Authors
Atamer, Z.; Hinrichs, J.
Year of publication
2012
Conference name
Workshop Akdeniz University
Conference location
Antalya, Türkei
Conference date
08. - 13.10.2012

Involved persons

  • Prof. Dr.-Ing. habil. Jörg Hinrichs
  • Dr. rer. nat. Zeynep Atamer

Involved institutions

  • Soft Matter Science and Dairy Technology

Projects in the course of the publication

  • Bewertung der an das Suspensionsmedium adaptierten Thermostabilität von Leuconostoc-Phagen als Grundlage für eine verbesserte Prozesssicherheit
  • Emerging Spores - Bestimmung von Prävalenz und thermischen Inaktivierungsdaten von hitzeresistenten Sporenbildnern für eine erhöhte Prozesssicherheit
  • Hitzestabile mikrobielle Enzyme in Rohstoffen zur Milchverarbeitung - Qualitätssicherung, Entwicklung eines Testsystems und technologische Optionen
  • Thermal and pressure-induced inactivation of phages in milk and milk products
  • Site map
  • Contact
  • Imprint / data protection
 Last Update: 2017-09-20 | Feedback