Bestimmung des Fruchtgehaltes fruchthaltiger Erzeugnisse
-
Status
-
abgeschlossen
-
Projektbeginn
-
01.04.2005
-
Projektende
-
31.12.2007
-
Förderkennzeichen
-
AiF FV 14361 N
Beteiligte Einrichtungen
Publikationen im Rahmen des Projekts
-
Determination of the fruit content of apricot and strawberry jams and spreads and apricot and peach fruit preparations by gravimetric quantification of hemicellulose
2008: KURZ, C., SCHIEBER, A., CARLE, R.
-
Characterisation of cell wall polysaccharide profiles of apricots (Prunus armeniaca L.), peaches (Prunus persica L.), and pumkins (Cucurbita sp.) for the evaluation of fruit product authenticity.
2008: KURZ, C.; CARLE, R; SCHIEBER, A.
-
HPLC-DAD-MSn characterisation of carotenoids from apricots and pumpkins for the evaluation of fruit product authenticity
2008: KURZ, C., CARLE, R., SCHIEBER, A.
-
Fruchtfälschern auf der Spur
2007: KURZ, C., SCHIEBER, A., CARLE, R.
-
Ein innovatives Verfahren zur Bestimmung des Fruchtgehaltes und der Fruchtauthentizität in Fruchtzubereitungen und Fruchtjoghurts
2007: KURZ, C., SCHIEBER, A., CARLE, R.
Downloads